Круглий стіл «Сфера застосування фінансового планування суб’єктами бізнесу, сучасні методичні підходи до його реалізації та результативність»

21.04.2017 | 10:54

Круглий стіл, організований кафедрою фінансів суб’єктів господарювання та студентським науковим гуртком “Фінансист”, відбувся 20 квітня 2017 р. в ауд. 103 о 12.30. в корпусі по вул . Медова Печера, 53.

Вступне слово виголосила професор Васьківська К.В., акцентувавши увагу присутніх на актуальності теми заходу. Тематика виступів:

Дзюба Наталія (магістр гр. УФФМ-53с, представник фірми Nestle).
Тема «Роль фінансового планування в забезпеченні успішної діяльності компанії та організаційні аспекти його реалізації в Nestle».

 Кравцова Ольга (студентка групи УФФ-33с). Тема: «Фінансове планування на державних підприємствах: особливості, проблеми, напрями удосконалення»

Браточенко Олена (студентка групи УФФ-33с). Тема: «Характеристика програмних продуктів, які застосовуються у фінансовому плануванні та проблеми їх використання вітчизняними суб’єктами господарювання».

Мельник Ірина (магістр гр. УФФМ-53с, представник ТзОВ «Кодерлайн»). Тема «Бюджетне планування в програмних продуктах на базі 1С».

Щудло Уляна, Пазак Марія  (магістри гр. УФФМ-53с). Тема «Фінансові рішення для бізнесу: досвід Польщі».

Протягом заходу учасники взяли участь в онлайн опитуванні, розробленому гуртком “Фінансист”, на тему “Особисті фінанси молоді”, результати якого оприлюднив Черепанин Микола (магістр гр.УФФМ-64с).