Круглий стіл на тему «Податкова та бюджетна політика України: концептуальні засади теорії та практики»

23.11.2017 | 18:55

21 листопада 2017 року з ініціативи наукового гуртка «Податковий простір» (керівник гуртка – д.е.н., доц. Ярема Я.Р.) кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу відбувся круглий стіл на тему «Податкова та бюджетна політика України: концептуальні засади теорії та практики».

З привітальним словом до учасників круглого столу звернулася завідувач кафедри державних та місцевих фінансів, д.е.н., професор Ситник Наталія Степанівна, яка підкреслила важливість студентської наукової роботи, зокрема в частині дослідження проблематики податкової та бюджетної політики держави.

З цікавими та змістовними доповідями виступили студенти факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, ДВНЗ «Університету банківської справи», Львівського торговельно-економічного університету. В роботі круглого столу активну участь брали викладачі кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу.

Під час проведення круглого столу було розглянуто основні проблеми бюджетно-податкової політики України, а також напрями реалізації податкової політики спрямованої на суспільний розвиток та забезпечення умов для економічного зростання.

За результатами розгляду вищезазначених питань учасниками круглого столу були запропоновані напрями удосконалення бюджетно-податкової політики України.

На завершення учасникам круглого столу було вручено іменні сертифікати.