Круглий стіл «Криза освіти. Основні напрями реформування вищої освіти та науки у ХХІ столітті»

28.04.2017 | 10:25

26 квітня 2017 року відбувся круглий стіл на тему «Криза освіти. Основні напрями реформування вищої освіти та науки у ХХІ столітті», організований Радою порадників факультету управління фінансами та бізнесу (голова Ради порадників – к.е.н., доц. Перетятко Л.А.).

Захід був зорієнтований на дослідження основних проблем, що існують у вищій освіті України, та обґрунтування необхідності її реформування і модернізації в контексті євроінтеграції.

У проведенні круглого столу взяли участь порадники усіх академічних груп факультету.

Учасники круглого столу порушували широкий діапазон проблем, пов’язаних із освітою – від засад формування та реалізації освітньої політики України до інформаційного забезпечення освіти, від наукового супроводу освітніх процесів до громадської думки про стан і розвиток освіти, від джерел фінансування галузі освіти до її Європейської і світової інтеграції (із програмою круглого столу можна ознайомитись тут).

Представлені висновки розгортають план дій з підвищення якості вітчизняної освіти та перспектив її розвитку.

Із збірником тез доповідей за результатами проведення Круглого столу «Криза освіти. Основні напрями реформування вищої освіти та науки у ХХІ столітті» можна ознайомитися тут