Кафедра державних та місцевих фінансів і факультет управління фінансами та бізнесу долучились до міжнародної наукової мережі RENET

22.06.2017 | 22:31

З ініціативи к.е.н. Ю. Голинського кафедра державних та місцевих фінансів і факультет управління фінансами та бізнесу долучились до міжнародної наукової мережі RENET (http://renet.dist.su.lt/mod/page/view.php?id=9) .

Міжнародна наукова мережа RENET була створена наприкінці 2015 року і зараз координується Шяуляйським університетом (Литва). До неї входять науковці та установи з різних країн (США, Тайвань, Нідерланди, Італія, Австрія, Польща, Литва, Латвія, Хорватія, Чехія, Словаччина, Словенія та ін.)

Метою мережі є консолідація наукового потенціалу, яка сприятиме розвитку наукових компетентностей дослідників (особливо аспірантів) та створить майданчик для наукової колаборації між вченими та установами на місцевому, національному та міжнародному рівнях.

Спільна діяльність у мережі має дві основні функції:

1) дистанційне обговорення (семінари, лекції, конференції, круглі столи, докторські семінари, електронні форуми тощо). Усі заходи будуть записуватися та рекламуватися на веб-сайті мережі;

2) мобільність дослідників та обмін досвідом.

Відтепер науковці кафедри державних та місцевих фінансів та факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка матимуть додаткові можливості долучатись до міжнародної наукової співпраці.