Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього

12.10.2017 | 13:57

11 жовтня студенти групи УФО-11с разом з порадником групи доцентом Шот А.П. та заступником завідувача кафедри з виховної роботи доцентом кафедри обліку і аудиту Лободою Н.О. відвідали Музей історії Університету.

Завідувач Музею історії Університету Гудима Ю.В. провів студентам та викладачам дуже цікаву та пізнавальну екскурсію під час якої звернув увагу на те, що «музеї Львівського національного університету ім. Івана Франка належать до числа найстаріших університетських музеїв Європи. Експозиція та фонди музею відображають історію Львівського університету як освітнього, наукового та культурного закладу. Найцінніші експонати – дипломи випускників і науковців з часів Австро-Угорської імперії, Польської держави та Радянського Союзу, документи й особисті речі визначних людей, рукописи та видання наукових праць, нагороди заслужених діячів освіти, науки та культури, колективів художньої самодіяльності та спортивних команд, твори живопису, скульптури, наукові прилади, фотографії та інші предмети, пов’язані з історією Львівського університету».

Висловлюємо вдячність п. Гудимі Ю.В. та усім працівникам Музею за незабутні враження від побаченого і почутого, а також за збереження і продовження історії Університету.