«Формування професійної компетентності майбутніх спеціалістів у системі обліку і оподаткування»

14.11.2016 | 13:47

dsc_0032 dsc_0018 soqk3fclsac

10 листопада 2016 р. кафедрою обліку і аудиту спільно зі студентською радою факультету управління фінансами та бізнесу в рамках відзначення Міжнародного Дня бухгалтера, Всесвітнього Дня науки та Всесвітнього Дня молоді проведена зустріч представників студентства, науки і бізнесу, під час якої обговорювалися сучасні проблеми обліку та оподаткування, аналізу та аудиту, звітності та контролю, відбувся обмін досвідом обліково-аналітичної роботи, надано практичні рекомендації студентам щодо їх навчання, здійснення науково-дослідної роботи, майбутнього працевлаштування і роботи за спеціальністю.

Серед запрошених гостей були: Максимович О. П. – начальник відділу по роботі з персоналом Західного офісу Державної аудиторської служби; Біляковська І. М. – заступник начальника відділу контролю в галузі ЖКГ, інфраструктури та зв’язку Західного офісу Державної аудиторської служби України; Лазорко І. Р. – заступник начальника – начальник Сихівського відділення Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області; Горбунова Т. Б. – представник Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік»; Костишина М. Т. – колишній головний бухгалтер ЗАТ «Світоч»; Шевців А. Б. – фінансовий директор ТОВ «ВЕЕМ-Металавтопром»; Слука М. М. – бухгалтер, ПП «Триада захід»; Паранько М. – Бухгалтерська компанія «Збережені Активи»; Тимунь О. Ю. – бухгалтер,ТОВ «Монарх»; Платонова Ю. Р. – студентка групи УФОМ-52с, бухгалтер-експерт ПП «Львів-Аудит»; Струк Л. М. – студентка групи УФОС-51с, торговий ревізор, ТОВ «Інвенторі сервіс»; Артим Р. Б. – практикуючий бухгалтер.

В основній доповіді зав. кафедри обліку і аудиту професора Романіва Є.М. та його заступників доцентів Гончарук С.М. і Шот А.П. наголошувалось на важливості знання бухгалтерського обліку в роботі керівників та інших фахівців підприємств, установ і організацій для своєчасного і вмілого прийняття управлінських рішень.

Всім присутнім від редакції Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» були подаровані набори чинних практичних і законодавчих матеріалів з бухобліку і звітності.

 

Дякуємо усім учасникам за плідну роботу, гарну компанію і приємний настрій!