EY Audit Day at LNU

15.11.2019 | 12:11

 

На факультеті управління фінансами та бізнесу 14 листопада 2019 р. за ініціативи кафедри обліку і аудиту була проведена зустріч з представниками однієї з найбільших у світі міжнародних аудиторських компаній (з 1849 р.) – Ernst & Young, яка надає аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги.

В Україні компанія веде діяльність з 1991 року й станом на сьогодні має один офіс у Києві. У зв’язку з необхідністю розширення та пошуку молодих фахівців для укомплектування майбутнього офісу у м. Львові Світлана Нагорна –  старший аудитор ЕУ в Україні виступила перед студентами факультету. Цільовою аудиторією в основному стали студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачі кафедри.

В процесі зустрічі представники ЕУ розповіли про практичні особливості проведення аудитів і обґрунтували, що аудитор – це дуже відповідальна і престижна професія, яка базується на цілому ряді стандартів і цінностях.

Кожен з присутніх отримав чимало корисної інформації, стимулу до удосконалення своїх професійних здібностей та умінь, покращення знань англійської мови. Студенти з уст практика зрозуміли на скільки важливо під час навчання здобути ґрунтовних знань зі своєї спеціальності і що безпідставним є твердження роботодавців про доречність «забути все, що Вас вчать в Університеті». Адже без таких знань важко буде влитися у професійну спільноту і реалізувати себе за обраним фахом.

Дякуємо компанії Ernst & Young в Україні та її представниками: Світлані Нагорній – старшому аудиторові компанії, Марії Герасимовій та Марині Демиденко – спеціалістам з рекрутменту та розвитку бренду роботодавця за проведення відкритого заходу EY Audit Day at LNU, обмін досвідом і поставлені виклики.