Дискусійний клуб : «Проблеми і перспективи розвитку публічного управління та адміністрування: державотворчий аспект» (в рамках Фестивалю науки – 2019)

22.05.2019 | 16:44

У рамках святкування Фестивалю науки кафедрою економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу 20 травня 2019 р. було проведено дискусійний клуб: «Проблеми і перспективи розвитку публічного управління та адміністрування: державотворчий  аспект».

В обговоренні брали участь студенти всіх курсів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також докторанти і професорсько-викладацький  склад кафедри.

Програма дискусійного клубу містила понад 40 доповідей, в яких учасники обговорили сучасні проблемні питання публічного управління та адміністрування на принципових засадах державотворення, розвитку місцевого самоврядування в контексті реформ і реалізації політики формування об’єднаних територіальних громад, розглянули особливості етичного виміру ефективності державного управління, специфіку впровадження новітніх технологій у наданні публічних послуг, тенденції реалізації принципу відкритості та прозорості у діяльності публічного сектору.

Доцільно відзначити високий рівень як підготовки, так і доповідей студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Підсумком засідання стала резолюція дискусійного клубу щодо активізації взаємодії освітнього, владного, бізнесового і наукового середовищ із проблематики з врахуванням інтересів студентства та роботодавців.