Ділова гра з навчальної дисципліни «Управлінський облік»

06.12.2019 | 11:52

4.12.2019 р. на 4 парі доцентом кафедри обліку і аудиту Шевців Л.Ю. разом зі студентами групи УФО-41с було проведено інтерактивне заняття – ділову гру на тему: «Бюджетування і контроль». Ділова гра активізувала пізнавальну діяльність студентів, навчила застосовувати на практиці набуті теоретичні знання з побудови бюджетування на типовому підприємстві.
На занятті було розподілено обов’язки між учасниками ділової гри – студентами академічної групи, яких було визнано членами бюджетного комітету. Усіх студентів, які готували окремі бюджети, було розподілено на 3 групи. Було обрано керівника бюджетного комітету – Лазорка Максима, який здійснював розподіл і контроль обов’язків щодо складання бюджетів, контролював їх узгодженість, забезпечив підготовку і формування загального бюджету діяльності досліджуваного підприємства, провів необхідні узагальнення підсумків.
Студентів захопила ділова гра, їх об’єднало почуття приналежносты до колективу і відповідальності за довірену їм ділянку роботи. Студенти групи УФО-41с отримали практичні навички у процесі ділової гри, зокрема щодо побудови бюджетування на підприємстві. Кожен студент зміг самореалізуватися як учасник команди і від цього усі отримали досвід і позитивні враження.