Новини

Лекція виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками Девіда Рубенса (Лондон, Великобританія) для магістрів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

19.04.2024 | 14:07

19 квітня 2024 р. магістри освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» та викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка мали змогу в рамках вивчення навчальної дисципліни «Інструменти вимірювання та оцінювання соціальної економічних процесів» (лектор проф. Ірина ШЕВЧУК) послухати лекцію від виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками Девіда Рубенса на тему: «Creating The Next-Generation Risk Management Framework» (David Rubens, Лондон, Великобританія).
У даній лекції розглядалися проблеми, пов’язані з розробкою стратегічних ризиків...

Читати »

Участь студентів-першокурсників (групи УФП-11с) в освітній ініціативі “STUD UP LECTURES”

19.04.2024 | 09:33

30 березня студенти-першокурсники групи УФП-11с освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом», Кацімон Іван та Майданевич Дарина стали учасниками масштабної освітньої ініціативи “STUD UP LECTURES”, яка проходила  у  Львівському національному університеті імені Івана Франка. 
Завдяки досвідченим лекторами студенти  отримали безліч практичних навичок щодо створення та ведення бізнесу в умовах воєнного стану, а також ґрунтові знання у сфері юридичного самозахисту бізнесу та знання в управлінні проєктами. 

Читати »

Студенти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» відвідали фотовиставки у головному корпусі ЛНУ ім. Івана Франка

17.04.2024 | 14:48

17 квітня 2024 року студенти груп УФЕ-21с та УФЕ-31с факультету управління фінансами та бізнесу разом з порадниками груп завідувачем кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики проф. Іриною ШЕВЧУК та доц. Іриною БОРЩУК відвідали виставку студентських робіт філософського факультету «Ініціації», а також фотовиставку Маркіяна ВАЧКОВА та Юрія БІЛАКА, на якій задокументовані злочини російських військ, що розташовані у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка.
Маркіян ВАЧКОВ – студент факультету журналістики, фотограф, на своїх фотографіях відобразив зруйновані автомобілі, будинки, розруху після звільнення Бучі...

Читати »

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ НА ПІДТРИМКУ ВІЙСЬКОВИХ, ОРГАНІЗОВАНА ГРУПОЮ УФП-11С ОПП «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ»

17.04.2024 | 10:29

16 квітня 2024 року студентами-першокурсниками групи УФП-11с освітньої-професійної програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» факультету управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету імені Івана Франка (порадник – Патеруха Н.)  було організовано та проведено благодійну акцію на підтримку українських воїнів.
Здобувачі вищої освіти разом із доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решотою О. відвідали військовослужбовців, що перебувають на лікуванні у нашій області. Студенти групи УФП-11с (староста Шкурат...

Читати »

Виховна година в групі УФП-21с присвячена Міжнародному дню просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній із розмінуванням

17.04.2024 | 10:03

У грудні 2005 року Генеральна асамблея ООН оголосила 4 квітня Міжнародним днем просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній із розмінуванням. Цей день відзначають щорічно з метою привернути увагу до проблеми мінної загрози, покращення поінформованності суспільства про мінну небезпеку.
8 квітня 2024 року в групі УФП-21с відбулася виховна година на тему мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній із розмінуванням (порадник – доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко Олена Вікторівна).
Захід завершився активною дискусією та...

Читати »